O2c Beanie Strik er det første produkt i brandet O2c. O2c brandet består udelukkende af høj kvalitets tøj lavet af det vi samler op. Lige fra plast flasker til tøj rester. Indtægterne går direkte til vores arbejde.

Vi arbejder med plast forurening på 3 måder….

Vi forsker i udledningen af plastik og i udviklingen af bæredygtig emballage. Vi er alle sammen vant til at bruge plastik i vores hverdag, og det fortsætter vi nok også med. Men vi bør alligevel finde frem til andre materialer, som kan bruges som alternativ. Materialer som ikke skader naturen og dyrene omkring os.

For det andet forsøger vi at medvirke til, at mængden af plastik, der ender i havet, begrænses. For at kunne gøre det har vi lavet forsøg og undersøgelser, hvor vi har fundet ud af, hvor plastikken kommer fra. Det viser sig, at langt det meste af det plastik, der ender i havet, kommer fra ti store floder – otte af dem er i Asien og to i Afrika. Med denne viden bliver det langt nemmere at sikre, at der fremover ikke bliver udledt plastik i havet. Og vi kan dermed forebygge problemet.

Sidst, men ikke mindst, så er vi med til at fjerne den allerede eksisterende plastik i havet. Det er et enormt arbejde, og det tager utrolig lang tid. Men heldigvis er vi i dag mange, der står sammen om projektet. Der bliver således hele tiden organiseret clean-ups, hvor man fjerner plastik i havet og fra kyststrækninger verden over. På den måde bliver plastiksupperne mindre.

O2c Beanie Strik er lavet af 100% genbrugte materialer opsamlet fra en af vores mange opsamlinger.

Se andre Oceans2clean produkter lige her og følg os på Oceans2cleans Facebook side

Du kunne også være interesseret i...