Danmark rydder op – vores nyeste armbånd i shoppen. Vi holder forårs rengøring i Danmark og til efteråret er det World Cleanup Day. Overskuddet fra salg at dette armbånd går til poser, handsker, affaldshåndtering og meget andet. Vil du, ligesom mange andre danskere, støtte så køb Danmark rydder op. Vores Oceans2clean ambassadører står klar til at give en hånd.

Vil du være med så skriv til kontakt@oceans2clean.com – husk at skriv hvor du holder til i landet. Så skriver vi ud hvor du kan finde os. Mrk. mailen med “jeg vil rydde op”.

Oceans2clean er pære danske. Vi holder til ved Christiansfeld og vi fokuserer vores arbejde på plast forurening i ind- og udland. Vi har både vores egne projekter og vi samarbejder også med andre organisationer. Vi finansierer vores arbejde blandet med salg fra denne shop. Så husk at kigge ind og følg os gerne på Facebook.

Du kan altid følge vores arbejde ved at kigge på Om Oceans2clean hvor vi opdaterer så tit vi kan. Vores abejde kan også følges på youtube hvor der hver dag kommer nyt materiale. Se det her Youtube Oceans2clean

Har du en god idé, ris eller ros så er du altid velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.