• Hjælp os med at rense verdenshavene for plastik

Trinidad & Tobago

Trinidad og Tobago er det sydligste land i øhavet i de caribiske øer (også kaldet Antillerne) og placeret lige nordøst for den venezuelanske kyst i Sydamerika. Landet består af 2 hoved øer – Trinidad og Tobago og 21 småøer.

En stor del af vores nation er blevet vant til industrialisering og en livsstil med ekstravagance, hvilket lægger større vægt på forbrugsvarer med lidt tanke på konsekvenserne af deres handlinger. Derudover er det få, der forstår det direkte årsags- og virkningsforhold, der eksisterer mellem forurening og miljøkvalitet, og mellem miljøkvalitet og livskvalitet. Dette har resulteret i skadelige påvirkninger på miljøet og ført landet ned ad vejen for miljøskader. Sådan udtaler Deryck Dhanie som er bosat i Trinidad & Tobago og arbejder for The Ambiance Project.

Sammen med The Ambiance Project, sætter vi fokus på Trinidad & Tobago. For det er ikke kun det øget forbrug i landet der skaber problemer men også de store plast mængder i det Caribiske øhav der skaber store og voldsomme udfordringer, bl.a. oversvømmelse.

Find the The Ambiance på Facebook og giv dem et kæmpe like.

 

I uge 44, hver dag, opdaterer vi på Facebook og her på siden.

Hvad laver The Ambiance Project og hvorfor er det vigtig vi støtter dem?

Oceans2clean støtter og arbejder tæt sammen med The Ambiance Project. Vi har derfor lavet dette læder armbånd. Overskuddet går til The Ambiance Project og arbejdet på Trinidad Tobago.

The Ambiance Project (TAP), en ikke-statslig organisation, har besluttet at gå foran med et godt eksempel i bestræbelserne på at rense Trinidad og Tobago og skabe en større følelse af miljølighed og ansvar inden for offentligheden. Vi har opbygget et lille kerneteam af fagfolk, der er engagerede i at løse forureningsproblemet. Den løser grundårsagerne gennem dobbelt anvendelse af landsdækkende jordbaserede og marine oprydninger sammen med et miljølitteratur og fortaleprogram, fortæller Deryck Dhanie.

Terrestriske saneringer, inklusive strandoprydninger i kystregioner, sigter mod at målrette miljøfølsomme områder (såsom vådområder) og lokalsamfund (såsom landdistrikter, der er plaget af de direkte virkninger af forurening, samt indirekte effekter som oversvømmelser.

Terrestriske saneringer, især dem, der er samfundsbaserede, vil være direkte forbundet med en offentlig bevidsthed og uddannelsesmæssig begivenhed inden for det særlige samfund. Dette er for at skabe opmærksomhed om forureningsproblemet og dets evne til at generere andre negative virkninger, såsom oversvømmelser , sundhedsmæssige bekymringer, spredning af skadedyr og andre.

Følg The Ambiance Project på Facebook. Tryk på linket og følg arbejdet på Trinidad & Tobago.

Vi tager ansvar..

Et hvert skridt, lille som stort, er et skridt i den rigtige retning. Vi skal ændre vaner, vi skal tænke anderledes. På Trinidad & Tobago arbejder vi tæt sammen med The Ambiance Project på flere fronter.