• Hjælp os med at rense verdenshavene for plastik

Oceanswork Arbejdstøj

Tøj til den grønne medarbejder

Vi har forsøgt at lave en grøn kollektion. Ikke blot miljømæssigt men også i farve. Til jer der har grønne fingre. Har i specielt ønske som i ikke finder herunder så skriv endelig. kontakt@oceans2clean.com

Priserne er vejledende, inkl. moms og fri fragt.

Skal i have logo eller broderi på så klarer vi også det.

OBS… vi oplever en kæmpe efterspørgsel så bestil nu. Så leverer vi sommer kollektionen til tiden.

Vi fornyer hele tiden shoppen. Men har i brug for special tøj, i special mål eller resistent over for speciele væsker så tag fat i vores team. De er eksperter i at sikre det rigtige tøj til jeres virksomhed.

Oceanswork Arbejdstøj er lavet af genanvendelige og opsamlede materialer fra projekter verden over. Tøjet er lavet til den driftige håndværker som har brug for slidstærkt og samtidig behagelig tøj at have på.

Vi er pære danske og vi bruger rub og stub på at opsamle, forske og forebygge – vi elsker nemlig når materialerne genbruges.

Få lavet en firma aftale der sikrer at i altid køber tøj der er lavet med henblik på cirkulær økonomi og en renere natur. I kan følge os på de sociale medier og i den kommende tid kommer i til at høre meget mere fra.

Mangler du et bestemt produkt, farve eller blot har et spørgsmål så skriv til kontakt@oceans2clean.com så svarer vi hurtigst muligt.

Efterspørgslen er stor i øjeblikket så i skal påregne leveringstid.