• Hjælp os med at rense verdenshavene for plastik

Sponsor med fordele

Vil du og din virksomhed være sponsor med fordele? Så er et Oceans2clean sponsorat en rigtig god måde at hjælpe vores miljø og natur på. Vi finansierer vores aktiviteter bl.a. ved hjælp af virksomheds sponsorater. Men hvad får jeres virksomhed ud at et sponsorat udover at i er med til at vores børn, børnebørn og kommende generationer får gavn af vores dejlige natur. Oceans2clean tilbyder 4 forskellige sponsorater. For en nem oversigt så klik her Oversigt Sponsorater

Vær med til at rydde op – vær med til at vise at i også tager ansvar for klimaet. Bliv sponsor med fordele.

Oceans2clean søger sponsorer. Vi har fuld gang i diverse projekter og der er hele tiden nye på tegnebrættet. Tegn et sponsorat og få din virksomhed med på listen, på facebook og i nyhedsbrevene. Vis jeres kunder at i også tager ansvar og støtter op om bæredygtighed og ren klima.

Som udgangspunkt går alle sponsorater til hele Oceans2clean ́s virke. Det vil sige administration, markedsføring, vores forskere, oprensning osv.

Vi forsøger så vidt muligt at holde et lavt omkostningsniveau på vores administration. Se vores fordeling på hjemmesiden.

Ring til os på 31 315 615 eller skriv til sponsorat@oceans2clean.com

Donationer og sponsor

Hvis du hellere vil donere et andet beløb så er du velkommen til at overføre til følgende konto.

Danske Bank
Reg. nr. 3733 konto nr. 3733850779

IBAN DK6430003733850779