• Hjælp os med at rense verdenshavene for plastik

Plastik i havet

Plastik i Havet

Plastik i Havet;

Millioner af kilo plastik ender i havet hvert år. Vores Oceaner er fyldt med plast forurening som dyrelivet lider under. Millioner af dyr kan ikke se foreskel på eks. vandmænd og plastposer. Hav- og vindstrømme samler bl.a. plast affaldet i øer (supper) i flere forskellige oceaner. Det er umuligt at vide hvor meget men vi anslår at tallene ser således ud.

Oversigt Plast i Havet

Forebyggelses og Forskning

Det, der ikke ender i plast supperne flyder rundt og med tiden flyder det op på strandene eller opbrydes til mikro plast. Mikroplast er bitte små plast stykker der ikke kan spottes med det blotte øje. Vi ved at det bl.a. findes i vores flaskevand, i teposer og i mange andre produkter.

Men hvad gør vi for at løse denne kæmpe udfordring. Det er nemlig stor forskel på om det er i Danmark, Europa, Asien eller det Caribiske Ø hav.

Forebyggelse og forskning er en af måderne. For vi er nød til at finde ud hvor, hvorfor og hvordan vi får stoppet udledningen.

Tryk her for at se Forebyggelse og forskning

 

Donationer og sponsorer
Plast i Havet

Samarbejde

Men vi kan ikke gøre det selv. Vi har fantastiske mennesker som støtter os på vores sociale medier og fantastiske Oceans2clean ambassadører landet over som altid er klar på at give en hånd med arbejdshandsker og poser. Bl.a. til World Cleanup Day hvor vi sammen med Netto på mange danske lokationer samlede tons af affald op.

Vi har vores eget forebyggelses -og opsamlings projekt ved Indus Floden.  Vi samarbejder også med en lang række organisationer om events og projekter i ind- og udland. Har du et projekt, forslag, ris eller ros som du synes vi skal kigge på så er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@oceans2clean.com

Se mere her om Trinidad & Tobago – The Ambiance Project

Se her hvem vi samarbejder med.

Se en drone tur fra Indus