• Hjælp os med at rense verdenshavene for plastik

Oceanswork arbejdstøj er tøjet til den kvalitetsbevidste medarbejder og til virksomheden der tænker på vores natur og hvordan vi kan blive bedre til at genbruge materialer.  Virksomheden som tænker miljø ind i deres politik og som ønsker den grønne og blå linie.

Men hvad er Oceanswork?

Scroll ned og se hvorfor jeres virksomhed skal bruge Oceanswork

Oceanswork er højkvalitets arbejdstøj lavet af materialer der er opsamlet fra mange af vores projekter. Det kan være plastflasker, fiskenet, marine udstyr som knækkede finner, emballage osv. osv. Der er også brugt øko bomuld fra rest produktioner som ellers var smidt ud. Det er arbejdstøj der lavet med tanke på cirkulær økonomi.

Vi har brugt “oceaner” af tid på at sikre at kvaliteten er i orden og tøjet er slidstærkt. Det er testet af håndværkere og godkendt.

Oceanswork Arbejdstøj

Udover at i gør noget godt for naturen når i køber Oceanswork Arbejdstøj, så kan vi også tilbyde:

  • Vaske aftale. Vi henter det beskidte arbejdstøj og bringer rent tilbage i samme ombæring. I vælger selv hvornår og hvor tit vi skal komme forbi. Jeres medarbejdere har dermed altid rent tøj. I låner gratis vores vaske poser. Vi registrer hvor mange gange det enkelte tøj er blevet vasket. Så kan i se hvor god en kvalitet det er 😉 Prisen afhænger af hvor tit og hvor meget.
  • Banner til hjemmesiden. I skal selvfølgelig vise jeres kunder at i tænker på vores natur med Oceanswork arbejdstøj. Iøvrigt FN’s verdensmål nr. 14.
  • Logo eller broderi på arbejdstøjet. I vælger selv. Det er med i prisen.
  • Når det er slidt og skal udskiftes. Så henter vi det gerne uden beregning. Vi kan nemlig bruge det igen. Vi tager selvfølgelig nyt med.
  • Sociale Medier. Efter med aftale med jer sætter vi opslag op på vores SoMe kanaler. Vi viser også gerne hvad overskuddet er gået til når i skal have julekortet til jeres kunder lavet.
  • Vi laver masser af events også i Danmark. I er naturligvis inviteret. Eks. kan i møde os i Lille- og Storebælt hvor vi “fisker” efter ødelagte fiskenet.

Kontakt os på kontakt@oceans2clean.com eller ring 31 315 615 og få en firma aftale på plads.