Når du støtter Oceans2clean, så hjælper du med at rydde strandene og verdenshavene.

Oceans2clean shop – her finder du produkter der enten fortæller en historie eller er lavet med tanke på genanvendelighed og godt for vores jordklode. Udover at vi har egne projekter der enten forsker, forebygger eller opsamler så samarbejder vi også med flere organisationer rundt om i verden. Alle med det formål at forbedre vores klima og natur. Alle vores produkter i shoppen er lavet af opsamlede materialer enten fra et af vores egne projekter eller fra en af vores samarbejdspartner. Her kan bl.a. nævnes Oceansworks.

Vi fornyer produkterne i shoppen forholdsvis tit og støtter også forskellige sager. Så kig ind i Oceans2clean shop og følg med på vores Facebookside Følg os på Facebook

Trio Armbånd

Oceans2clean armbånd

Når du køber et produkt fra vores shop går hele overskuddet til vores projekter i ind- og udland. Du er altså med til at forbedre vores natur og med til at rense vores oceaner for de mange tons af plast der flyder rundt. Du er med til at sikre havets biodiversitet og sikre at de dyr der lever i og af havet ikke dør en grufuld død når de tager fejl af plast og føde. Du kan læse mere om projekterne her på siden og under de enkelte produkter.

Oceans2clean armbånd


Andre Oceans2clean produkter

Viser 1–12 af 55 resultater