• Hjælp os med at rense verdenshavene for plastik

Marts konkurrence

Marts konkurrence – Vi sætter gang i endnu en konkurrence og denne gang har vi bug for din hjælp. Vi skal snart have fyldt lageret op af vores berømte mulepose men vi har behov for din hjælp. Vi skal nemlig have lavet teksten om og måske lidt andet design. Og det er her, du kommer ind. Vi kunne nemlig godt tænke os hvilken tekst du synes der skal på.

Giv os dit bud. Hvilken tekst skal vi sætte på. Er der noget specielt du tænker vi skal tilføre. 

Mandag d. 21. Marts trækker vi lod blandt de gode svar. Vores sponsor har sat et gavekort til Madklubben på højkant til en værdi af  kr. 999,- 

Send os dit svar hertil højre. Husk at nævne hvilket armbånd der er dit favorit – dem finder du lige her Oceans2clean Shop – Fri fragt – så sørger vi for at det sendes med din gave.

  Vores muleposer er lavet af økologisk bomuld og certificeret. Økologisk bomuld laves med omtanke på naturen. Der må bl.a. ikke bruges pesticider, insekticider eller løvfældningsmidler. Ej må der bruges kunstgødning eller genmodificerede (GMO) materialer.

  Vi har også muligheden for at blande opsamlet plastic i stoffet. Men ærligt, processen er fordyrende og forbedrer ikke materialet. Vi har derfor valgt at denne mulepose skal laves i økologisk bomuld.

  Følg også vores arbejde på Facebook – lige her. Her kan du også se Marts Konkurrence.

  Mulepose Øko
  Marts Konkurrence
  Mulepose Øko Bomuld marts konkurrence

  Gavekortet kan indløses på 17 forskellige steder i Danmark. Her kan i vælge imellem Gourmet og mad oplevelser. 

  Vi glæder os helt vild til at læse din tekst og vi glæder til at sige Velbekomme….