• Hjælp os med at rense verdenshavene for plastik

Donationer og sponsor

Donationer og Sponsor er vigtige for vores arbejde. Det sikrer at vi kan fortsætte kampen og rydde op i vores natur og i særdelshed i vores oceaner.

Du kan enten tegne et abonnement eller donere et engangsbeløb i den venstre kolonne. Hvad enten du vælger så er vi evigt taknemmelige for din støtte. Kig ind under donationer og sponsor.

Doner til Oceans2Clean

Når du støtter Oceans2clean er du med at gøre en forskel. En forskel til gavn for dyr, vand og miljø. Du er med til at mindske forureningen og forske i miljø venlig emballage. Vi tager imod donationer i alle størrelser.

Bliv sponsor

Oceans2Clean udbyder forskellige typer af sponsorater. Der er ingen binding, og de kan afmeldes hvornår det skulle være. Oceans2Clean har heller ingen gebyrer og pengene går ubeskåret til at redde verdenshavene.

Donationer og sponsor; der er flere måder du kan støtte vores organisation. Læs mere hereunder.

Vores sponsorer

Se hvilke virksomheder som støtter Oceans2Clean og vores arbejde igennem sponsorater. Pengene går ubeskåret til at forhindre forurening af verdenshavene. Skal din virksomhed være den næste til at hjælpe?

Donationer og sponsor

Følg vores arbejde på Facebook  og vores forskellige projekter bl.a. ved Indus Base 1 og Ganges floden. Til foråret 2023 starter vi vores danske projekt op hvor vi undersøge de danske bælter og havne for plast og fiske net. Følg med og se hvordan der ser ud i de danske farvande.

Donationer og sponsorer