• Hjælp os med at rense verdenshavene for plastik

Bliv Ocean Cleaner

Bliv Ocean Cleaner og en af hverdagens helte. For 25 kr i måneden er du med til rydde op og forske i bedre og alternative produkter som er godt for miljøet.

Oceans2clean kæmper for plast frie oceaner og strande. Både i Danmark men også i udland. Vi er 100% danske og vi bruger rub og stub til at kæmpe og forske for et bedre miljø til havs og til lands. Vi har travlt for miljøet trænger til en håndsrækning. Det kan du være med til. Bliv Ocean Cleaner for 25 kr i måneden og modtag et Ocean Cleaner armbånd. Du deltager samtidig i en konkurrence hvor du kan vinde en tur med ud til et vores projekter.

2 gange om året laver vi et nyt i en anden farve. Det sendes ud til alle vores helte som tak. Følg også vores arbejde på Facebook. F

25,00 kr. / month

Ocean Cleaner (abonnement)

Ocean Cleaner (abonnement)

Vi har alle hørt eller set om de store mængder af plast og andet forurening der strømmer ud i vores oceaner. Bliv en af hverdagens helte – Tegn et Ocean Cleaner abonnement og hjælp til i kampen mod plastik forurening. Dit bidrag går ubeskåret til vores arbejde for et renere og bæredygtig miljø med fokus på plastik forurening.

Ocean Cleaner Elite får muligheden for at komme med ud og se vores projekter og det kæmpe arbejde vi og vores samarbejdspartnere gør.

 

På Oceans2clean.com og på Facebook kan du altid følge med i vores projekter og se hvad dit bidrag går til. Vi forsøger at opdatere og dokumentere så snart det er muligt og skriver du dig op til et nyhedsbrev så opdatere vi dig regelmæssigt. Bare rolig, vi spammer dig ikke og du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen.

Det er vigtig for os, at du kan følge med i hvad det er vi laver. Ikke 2 mennesker er ens og har du brug for andet information så er du altid velkommen til at skrive på kontakt@oceans2clean.com så forsøger vi at svare hurtigst muligt. Ris og ros er også altid velkommen.

Oceans2clean Ocean Cleaner