• Hjælp os med at rense verdenshavene for plastik

Bliv ambassadør for Oceans2clean

Bliv Oceans2clean ambassadør

Vi vil have styr på de Danske strande. Vi kan ikke gøre det selv. Derfor søger vi Oceans2clean ambassadører i hele Danmark. Vil du med på holdet?

Som Oceans2clean ambassadør i dit område, er du kontakt person til alle de frivillige der er hverdagens helte. Nogle gange om året eller så tit du har lyst og tid samles i til strand rensning, events og andre gode initiativer. Alle idéer er velkommen. Vi støtter alle gode idéer og initiativer og deltager så meget det er muligt.

Som ambassadør er du også i front når der skal vælges opgaver. Det er vigtig at du indrapporterer til os hvis der er strande, bække, åer osv som konstant er udfordret på affald og specielt plastik. Oceans2clean har skubbet på mange danske kommuner og bedt dem om at måle udledningen af affald og mikro plast fra åer og vandløb som har udmunding i de danske fjorde og havne. Sidst gjorde man det i Esbjerg og Holstebro. Det er vigtig vi minder kommunerne på deres ansvar i forhold til opsamling og måling.

Oceans2clean ambassadør er frivillig arbejde. Du modtager vores Ocean Cleaner armbånd og en polo med Oceans2clean ambassadør. Vi sørger for at du også modtager sække til opsamling. Billeder, video, beskrivelser af de enkelte events modtager vi gerne hvis ikke vi selv er tilstede.

Har du en go idé til et event eller noget andet så støtter vi op så meget vi overhovedet kan. Evt. ved at finde sponsorer eller tage kontakten til lokale firmaer i dit område. Sammen finder vi vejen.

Har du lysten til at blive Oceans2clean ambassadør eller en af de frivillige der deltager i events rundt om i landet så skriv dig op her. Vi spammer dig ikke med nyhedsbreve. Det eneste vi gør er at gemme dit navn og din email adresse og når der dukker et event op så kontakter vi dig.

Brug nedenstående kontakt formular og skriv i “Your message” Jeg vil være ambassadør i (dit område)” eller “jeg vil være en af hverdagens helte og hjælpe til i (dit område).

Vil du gerne slettes fra databasen eller måske er flyttet så skriv til kontakt@oceans2clean.com mrk slet mig fra frivillig listen.

    Vi glæder os til at høre fra dig…..