• Hjælp os med at rense verdenshavene for plastik

Åbenhed – se vores omkostninger

Oceans2Clean er en nonprofitorganisation, som udelukkende kæmper for renere verdenshave

Her hos Oceans2Clean er vores mål at gøre en forskel i forhold til at minimere mængden af plastikforurening i verdenshavene. Vi har ikke nogen intentioner om at skulle gøre en bunke aktionærer rige, og vi er derfor også en nonprofitorganisation. Det vil sige, at ethvert overskud geninvesteres i vores egne projekter, så vi fortsat kan arbejde for at bekæmpe plastikforurening. Det er klart, at der går nogle penge til administration, men ud over det bruges alle midler på at gøre endnu mere for verdenshavene. Al overskud geninvesteres, og på den måde kan vi altså komme endnu længere i kampen mod plastikken.

Vi ønsker at være åbne omkring, hvad dine penge går til, når du støtter os, og derfor kan du også få et tydeligt indblik i, hvilke poster der får andel i overskuddet. Vi har intet at skjule, for vi er udelukkende fokuserede på at gøre verdenshavene fri for plastik, og derfor bruger vi også alle pengene på netop dette. Det giver mest mening for os, og det giver helt sikkert også mest mening for dig, der støtter os og vores arbejde.

Her kan du se, hvad midlerne fra salg af varer fra shoppen, fra donationer og sponsorater går til

Vi kan desværre ikke fortælle dig, hvor mange penge der helt nøjagtigt er blevet indsamlet gennem Oceans2Clean, men vi kan til gengæld vise dig, hvordan pengene procentvist fordeles. Det gælder, uanset om du har doneret penge, eller du har foretaget et køb i vores webshop.Desuden kan vi fortælle dig, at vi har et klart mål om, at der år efter år skal gå flere og flere penge til forskellige projekter, som kan være med til at bekæmpe plastikforureningen i verdenshavene og på de mange kyststrækninger rundt omkring.

Her kan du downloade seneste opgørelse.