• Hjælp os med at rense verdenshavene for plastik

Oceans2clean

Hjælp os med at rense verdenshavene for plast

Uden indsats vil der i 2050 være mere plastik end fisk i verdenshavene

Oceans2clean bekæmper plast forurening og miljømæssige udfordringer på følgende måder.

Forebyggelse og forskning

Oceans2clean bekæmper plast forurening. Hvert eneste stykke plastik, der fjernes fra verdenshavene, er et skridt i den rigtige retning. Det er dog ikke nok i sig selv at bekæmpe problemet på dén måde, og derfor gør vi meget ud af at forebygge og forske. Det betyder, at vi i dag ved meget mere om, hvor plastikken i havet reelt set stammer fra.

Oceans2clean shop

Sammen med flere organisationer er vi aktivt gået ind i kampen mod plastik i verdenshavene. Vi indsamler plastik i havet samt på kyststrækninger. Noget bliver brugt til armbånd der fortæller en historie. Noget bliver sendt til genanvendelse eller lavet om til granulat. Via nyhedsbrevet sørger vi for at du får først besked om ny armbånd til gavn for dyr og vores miljø.

Opsamling og genanvendelse

Det er svært at forestille sig en verden uden plastik, og det behøver man heldigvis heller ikke. Vi skal blot blive meget bedre til at genanvende materialet, og det er netop det, vi har fokus på. Ved at opsamle plastik i havet og på kysterne samt genanvende det får vi det maksimale ud af materialet.

25,00 kr. / month

Ocean Cleaner (abonnement)

Ocean Cleaner (abonnement)

Vi har alle hørt eller set om de store mængder af plast og andet forurening der strømmer ud i vores oceaner. Bliv en af hverdagens helte – Tegn et Ocean Cleaner abonnement og hjælp til i kampen mod plastik forurening. Dit bidrag går ubeskåret til vores arbejde for et renere og bæredygtig miljø med fokus på plastik forurening.

Ocean Cleaner Elite får muligheden for at komme med ud og se vores projekter og det kæmpe arbejde vi og vores samarbejdspartnere gør.

 

De mest populære varer i shoppen.